Euro Truck Simulator 2 Kış Modu Kurulumu

Ocak 06, 2021
Görüntüleme

( Kelime)


Arkadaşlar hepinize selamlar. Hepinizin bildiği üzere Euro Truck Simulator 2 Kış Modu uzun zamandır yayında. Bu süre zarfında bize oldukça fazla soru gelmekle birlikte Blog Geliştiricim olarak bu sorulara yanıt vermek istedik.

    Kış modu nasıl kurulur? 
    Mod dosyalarını nereden indirebilirim? 
    Kış modunu nasıl aktif edebilirim? 

Bu ve buna benzer oldukça fazla soru tarafımıza gönderilmekte. Aşağıdaki adımları sırası ile takip ederseniz Euro Truck Simulator 2 Kış Modunu bilgisayarınızda aktif edip gönül rahatlığı ile oynayabileceksiniz. Sözü fazla uzatmadan Kış Modu kurulumuna geçmek istiyorum.
1.38 versiyonu için geçerlidir, 1.40 versiyonu için kış modu geldiğinde tekrar düzeltme yapılacaktır.

Single Player'a Mod Ekleme Nasıl Yapılır?

Öncelikle aşağıda yer alan üç adet mod dosyasını bilgisayarınıza indrimeniz gerekiyor.

NOT: Mod Dosyaları Virüs taramasından geçirilmiş olup tamamı şahsi OneDrive hesabımda depolanmaktadır. Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz. Bu üç dosyayı indirdikten sonra Bilgisayar > Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > Mod yolunu izleyin. İndirmiş olduğunuz mod dosyaları Rar dosyası olarak gelmektedir.  Rar dosyasından ".scs" uzantılı dosyaları çıkartıp mod klasörünün içerisine sürükle/bırak veya kopyala/yapıştır yöntemi ile atın.

NOT: Sadece Single Player'da oynayacaksanız bu adımdan sonra Kış Modu Nasıl Aktif Edilir? adımına geçin.

TruckersMP (Multiplayer)'ye Mod Ekleme Nasıl Yapılır?

Bu adımda da ise Bilgisayar > Belgeler > ETS2MP yolunu izleyin. ETS2MP klasörünün içersinde daha önce bir mod ekleme işlemi yapmadıysanız mod klasörü gözükmeyecektir.


Bunun için boş bir alana sağ tıklayıp Yeni > Klasör adımlarını takip ederek yeni bir klasör oluşturun. Daha sonra oluşturduğunuz klasör'e mod adını verin.

NOT: Yeni klasöre verdiğiniz mod adının küçük harf olmasına dikkat edin. Aksi takdirde eklediğiniz mod çalışmayacaktır.


Daha sonra mod klasörünün içerisine girin. İndirmiş olduğunuz mod dosyalarını mod klasörünün içerisine sürükle/bırak veya kopyala/yapıştır yöntemi ile atın.


Singe Player ve Multiplayer için kış modu ekleme işlemi bukadar. Son olarak eklemiş olduğumuz modları aktif etmemiz gerekiyor.

Kış Modu Nasıl Aktif Edilir?

Kış modunu aktif edebilmemiz için öncelikle Euro Truck Simulator 2'ye giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Burada MOD YÖNETİCİSİ'ne tıklayın.


Mod Yöneticisine girdikten sonra karşınıza gelen ekranda eklemiş olduğunuz modları göreceksiniz.  Yukarıda da bahsettiğim gibi eğer daha önceden bir mod eklemediyseniz açılan ekranın sağ tarafında ETKİN MODLAR alanı boş gözükecek. Modları etkinleştirmek için aşağıdaki resimde gösterilen butonuna basın.


Bu adımda ise karşınıza gelen ONAY kutusuna Evet yanıtını verin.


Evet yanıtını verdikten sonra artık modlarınız aktif duruma geçecektir. Son olarak alt kısımda yer alan Değişiklikleri Onayla butonuna basın ve değişiklikler kaydedilene kadar bekleyin.


Değişiklikler kaydedildikten sonra oyunun ana menüsüne geri döneceksiniz. Buradan sonra artık oyunu başlatıp Euro Truck Simulator 2 Kış Modunun keyfini çıkarabilirsiniz.

TruckersMP (Multiplayer)'de Kış Modlarını aktif etmek istiyorsanız yapmanız gereken TruckersMP'ye giriş yaparak Kış Modu Nasıl Aktif Edilir? adımlarının aynısını takip etmek. Takıldığınız yerde bizlere iletişim formundan, yorum alanından veya bloggelistiricim@gmail.com adresinden ulaşarak sorularınızı gönderebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Kış Modu Kurulumu ile ilgili bilgi ve görüşleriniz için yorum formunu kullanabilirsiniz.
Bu makale faydalı mı?

KATEGORİ İÇERİKLERİ


SONRAKİ YAYIN
ÖNCEKİ YAYIN
YORUMLARDA KOD KULLANMA
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Blogger
Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Euro Truck Simulator 2 Kış Modu Kurulumu; Hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın. Teşekkürler.