Blogger Kontrol Paneli Mobil Uyumlu Oluyor

Ağustos 30, 2020
Görüntüleme

( Kelime)


Değerli takipçilerimiz bildiğiniz üzere Google, Blogger da büyük bir adım atarak Blogger'ı artık Mobil'e duyarı hale getirmeye başladı. Önümüzdeki aylarda Google, Blogger Kontrol Panelinde büyük değişiklikler yaprak Blogger'ı artık Mobil cihazlarda da kullanılmaya başlar hale getirecek.

Blogger yazılım mühendisleri Blogger Kontrol Panelinin daha ergonomik bir görünüme sahip olması için adım adım tasarlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yorumlar, İstatistikler ve Tema başlıkları altında yer alan sayfalar değişime uğradı.

Google, son günlerde değişimin en büyüğünü Kayıtlar başlığına yapmak için büyük çaba sarfediyor. Blogger da yazılarınızı artık Güncelleme, Oluşturma ve Yayınlama tarihlerine göre sıralayabilieceğiniz ve kayıtların ön izlemesini ızgara modunda görüntüleyebileceğiniz bir tasarım ile karşınıza gelmek için hazırlanıyor. Enteresan bir değişiklik de şurdan geliyor. Filtreleme özelliği. Evet yanlış duymadınız Filtreleme özlliği ile Kontrol Panelindeki yazılarınızı bir kaç farklı biçimde filtreleyebileceksiniz.

Bilgi geldikçe detaylar burada paylaşılacak. Bizi takip etmeye devam edin.
Bu makale faydalı mı?

KATEGORİ İÇERİKLERİ


SONRAKİ YAYIN
ÖNCEKİ YAYIN
YORUMLARDA KOD KULLANMA
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Blogger
Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Blogger Kontrol Paneli Mobil Uyumlu Oluyor; Hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın. Teşekkürler.