Euro Truck Simulator 2 1.37 Sürümü

Ağustos 23, 2020
Görüntüleme

( Kelime)


Arkadaşlar bugün sizlere Euro Truck Simulator 2 (1.37) Güncellemesinden bahsetmek istiyorum. Euro Truck Simulator 2 ekibi yine bizler için  baya bir uğraş sarf ederek 05/05/2020 Salı Saat 11:43 de 1.37 Sürüm Güncellemesini kullanıcıları ile buluşturdu. Ben Euro Truck Simulator 2 1.37 Sürümünü denedim çok beğendim sizlerin de beğeneceğini umut ediyorum. Sizleri daha fazla meraklandırmadan yeni güncelleme ile birlikte hangi özellikler ve düzeltmeler gelmiş hemen geçmek istiyorum.

Çok fazla test, geri bildirim, sabitleme ve ince ayar yaptıktan sonra, Euro Truck Simulator 2 için 1.37 güncellemesinin gelişini duyurmaktan heyecan duyuyoruz!


Açık Beta sırasındaki hata raporlarınız, görüşleriniz ve genel geri bildirimlerinizle ilgili tüm yardımlarınız için her birinize teşekkür ederiz. Artık bu güncellemenin içerdiği yeni özelliklerden tam olarak yararlanmaya başlayabileceğinizi umuyoruz.
Bu güncellemenin ana özelliği yeni ses motorumuz FMOD'un uygulanmasıdır; bu da araç ve çevre seslerini karıştırma yöntemimizi kökten yeniden tanımlıyor. Bu güncelleme, kamyon motorlarının yeniden seslerini, AI'ların çoğu için yeni trenler (trenler dahil), tünellerde yankı ses efektleri, yeni tren geçişleri sesleri, geçen araçlar için gerçek bir Doppler efektinin dahil edilmesini ve daha fazlasını içerir. Bu, ana menüden erişilen kullanıcılar için bir dizi yeni ses seçeneği de getiriyor ve bu da beğeninize daha fazla bireysel ses ayarlamanıza izin veriyor.


Yeni ses karıştırma yaklaşımının bir avantajı olarak, açabileceğiniz kamyon pencerelerini sunmaktan mutluluk duyuyoruz! Artık pencereleri kapalı olan iyi yalıtılmış bir kabin ile pencereleri tamamen yuvarladığınızda dışarıdan gelen kükreyen trafik arasındaki ses seviyelerinin sürekliliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle yolda veya büyük bir kavşakta acele saatini vurduğunuzda deneyin.


Bu güncellemeyle gelen bir diğer ek de "etrafta dolaşan özelliğimizdir". Oyun dünyamız genellikle yürüyerek keşif için tasarlanmamıştır, ancak hayranların yükseltme mağazasında en sevdikleri makineleri görmek için yeni bir bakış açısını takdir edebileceklerini düşünüyoruz. Donanımınızı ayarlamanız ve jantlarınızın rengini kabinin boyasıyla tam olarak eşleştirmeniz gerektiğinde yakınlaşmak da yararlı olabilir. İşte burada, oyunun servis ve araç tarayıcısında kamerayı kontrol etmenin alternatif bir yolu olan 1.37'nin küçük bir bonus özelliğine sahibiz. Kameralar için daha fazla yer ve yol açmak için "garaj" sahnesini biraz yeniden tasarlamak zorunda kaldık, umarım takdir edersiniz.


O zaman yemek tanklarına hazır olun! Ve kelimenin tam anlamıyla gıda tanklarını kastediyoruz, çünkü bu güncellemeyle nihayet bu yeni treylere sahip olabilirsiniz. Bu güzellikler bir süre çok talep edildi ve onları sizin için getirebildiğimiz için mutluyuz ve gurur duyuyoruz,


Ayrıca 1.37'de size 4 Fransız şehrinin yeniden çalışmasını sunmaktan heyecan duyuyoruz. Metz, Reims, Strasbourg ve Dijon, yeni bir görünüm verilen yollarının yeniden canlandırılmasıyla yeni bir boya yalayacaklar. Bu yenilenmiş alanları kontrol etmek için zaman ayıracağınızı ve sosyal medya kanallarımızdaki ilk ziyaretinizin fotoğraflarını bize göndereceğinizi umuyoruz.

1.37 DEĞİŞİKLİKLER LİSTESİ


HARİTA
* 4 Fransız şehri yenilendi (Metz, Reims, Strassbourg ve Dijon- daha fazla ayrıntı burada).

ARAÇLAR
* Yeni Gıda Tankı Dorsesi (satın alınabilir).
* Schwarzmülller DLC‘si için Gıda Tankı Dorsesi artık satın alınabilir.

ÖZELLİKLER
* Yeni ses motoru FMOD; var olan tüm seslere birkaç geliştirme ile birlikte uygulanıyor.
* Tüm çekiciler için açılabilir camlar(hem sol hem de sağ camı indirebiliyorsunuz, klavye kontrollerinden tuş atamalısınız).
* AI hareketleri ve ses davranışı geliştirildi(FMOD sayesinde).
* Çekici ve dorse yapılandırma ekranında yürüyüş kamerası eklendi(ve yeni garaj sahnesi).
* Aşamalı çalışan hız cezaları eklendi.
* Yükleme ekranlarındaki resimler yüksek çözünürlüklü olarak güncellendi.
* ASUS ROG Strix (ASUS Aura Ready) için renkli geri bildirim desteği eklendi.
* Zorunlu ağırlık istasyonlarına araçların teknik muayenesi eklendi(yasa dışı dorse, hasarlı araç).

TOBII EYE TRACKING
* Eye-tracking(göz takibi) durdurma tuşu işlevi düzeltildi.
* Oyun durdurulduğun ya da kullanıcı arayüzündeyken otomatik eye tracking(göz takibi) duracak.
* Kullanıcı arayüzünde Ayarlar kısayol tuşu Shift+NumLock ile açılabiliyor.

MOD
* Oyun içi sesler FMOD için tamamen yeniden uygulandı.
* Motor gücünün menzil verisi(boost değeri yerine).
* Egzoz gazı için sıcaklık göstergesi animasyonu.
* AI veri ayarlamaları( tork, şanzıman yerine motor gücü değeri, vehicle_mass yani araç kütlesini dorselerde artık geçersiz kılacak).

Euro Truck Simulator 2 1.37 Sürümü ile ilgili bilgi ve görüşleriniz için yorum fomrunu kullanabilirsiniz.
Bu makale faydalı mı?

KATEGORİ İÇERİKLERİ


SONRAKİ YAYIN
ÖNCEKİ YAYIN
YORUMLARDA KOD KULLANMA
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Blogger
Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Euro Truck Simulator 2 1.37 Sürümü; Hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın. Teşekkürler.