AdGuard Beyaz Listeye Ekleme Nasıl Yapılır

Ekim 22, 2020
Görüntüleme

( Kelime)


Değerli Blog Geliştiricim takipçileri, bugün sizlere AdGuard'da herhangi bir Web Sitesini Beyaz Listeye nasıl ekleyebiliriz ondan bahsedeceğim.

Sizlerde biliyorsunuz ki günümüzde kullanılan bir çok Web Siteleri veya Blog Sayfaları gelirlerini sayfada yayınlanan reklamlardan sağlamakta. Bu yüzden kullanıcıların kişisel bilgisayarlarında kullandıkları Reklam Engelleyici programlar tüketici için avantaj olsa da üretici için dezavantaja dönüşüyor. Bu yüzden severek ve yakından takip ettiğiniz bir Web Sitesi ve ya Blog Sayfasının devamlılığına sizlerde katkı sağlamak istiyorsanız reklam engelleyici programı olan AdGuard'da Beyaz Listeye eklemelisiniz.

AdGuard'da Beyaz Listeye Ekelme Nasıl Yapılır?

AdGuard Reklam Engelleyici uygulaması veya eklentisi kullanıyorsanız öncelikle AdGuard Ayarlarına giriş yapın. Bunun için AdGuard İkonuna ardından Ayarlar butonuna tıklayın.


Ayarlara girdikten sonra yapmanız gereken sol kısımda yer alan menülerden Beyaz Liste'yi seçerek eklemek istediğiniz Web Sitesi veya Blog Sayfasını başında "http://www" ya da "https://www" olmadan ekleyin. Eklediğiniz link otomatik olarak kaydedilecektir. Son olarak eklemiş olduğunuz sayfaya gittiğinizde AdGuard o sayfa için kapalı konuma geçmiş olacaktır.


AdGuard Beyaz Listeye Ekleme ile ilgili bilgi ve görüşleriniz için yorum formunu kullanabilirsiniz.
Bu makale faydalı mı?

KATEGORİ İÇERİKLERİ


SONRAKİ YAYIN
ÖNCEKİ YAYIN
YORUMLARDA KOD KULLANMA
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Blogger
Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

AdGuard Beyaz Listeye Ekleme Nasıl Yapılır; Hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşın. Teşekkürler.